Album Konpoli heeft dikke flat lay pagina's met een matte of glossy afwerking. 
Voor de kaft hebben wij verschillende opties en prijzen. 

Wij hebben standaard 3 formaten in ons assortiment, indien je daar van af wilt wijken maken wij een offerte op maat voor je. 
Konpoli 20x30 cm horizontaal 15 spreads € 275,00
Konpoli 30x30 cm vierkant 15 spreads € 350,00
Konpoli 30x40 cm horizontaal 25 spreads € 450,00


F.A.Q Albums


"Hoe lang duurt het voor wij het album hebben?"
Dit is heel afhankelijk van het aantal spreads en onze afspraken. Het opmaken van een album duurt c.a. 3 - 4 weken. Daarna bespreken we het album met jullie en voeren eventuele veranderingen door.  Het bestellen van een album duurt gemiddeld 3 - 6 weken. 
Gemiddeld leveren wij een album c.a. 3 maanden na de bruiloft. 

"Krijgen we korting als we het album bij onze reportage bestellen?"
Wij kunnen op albums zelf helaas geen korting geven vanwege de hoge productie kosten, maar we kunnen in de offerte wel een pakketprijs maken. Dit geld dus alleen als je het album vooraf al besteld.

"Kunnen wij het album ook na onze bruiloft nog bestellen?"
Dat kan zeker! We begrijpen dat je nog niet zo goed weet wat je wilt voordat je de foto's hebt gezien. Een album bestellen achteraf is geen probleem, maar albums die al besteld zijn krijgen wel voorrang. Het kan dus zijn dat de ontwerp tijd van je album iets uitloopt. 

"Ik heb de foto's niet bij jullie laten maken maar wil wel graag een trouwalbum bestellen bij jullie. Kan dit?" 
Ja hoor, dat is geen probleem. Er komt dan wel DTP kosten bovenop (kosten op aanvraag) en het ontwerpen kan mogelijk iets langer duren omdat wij de foto's moeten doorlopen. De foto's moeten digitaal worden aangeleverd (bijv. USB) op een zo hoog mogelijke resolutie. 

"Leveren jullie ook albums met ingeplakte foto's?" 
Nee, dat doen wij in principe niet. Hier gaat veel tijd in zitten en ook de productiekosten zijn erg hoog. Wij kunnen deze albums dan ook niet voor een rendabele prijs aanbieden. Daarnaast kunnen wij ook de kwaliteit niet waarborgen (losraken van foto's, ezelsoortjes etc) dus hebben wij gekozen om voor digitale opmaak te gaan.

"Kunnen wij voor onze ouders ook een album bestellen?" 
Dat kan! Wij hebben leuke 'ouder' albums in verschillende maten. Het zijn vaak ook leuke presentjes! 
Een aantal ouder albums zijn alleen niet los te verkrijgen en zitten alleen in een pakket. Dit bespreken wij graag met jullie!

Back to Top