Kosten bruidsreportage 2017

________________________________________________________________________PAKKET BRONS | 6 UUR | € 795,00
1 fotograaf
Aakleden van de bruid, First Look moment, Ceremonie & Fotoshoot 
Bij elke reportage zit uiteraard een USB stick met alle high res bestanden. Bij een reportage van c.a. 6 uur fotografie kun je denken aan ongeveer 400 foto's. Deze hebben wij natuurlijk met veel plezier voor jullie nabewerkt. Jullie krijgen uiteraard een mooie plek op onze website, waar wij een kleine selectie van c.a. 15 foto's al binnen 48 uur zullen plaatsen! Zo kun je iedereen ook direct foto's laten zien van de dag die niet met een mobiele telefoon zijn gemaakt ;) 

Overige info: 
Reiskosten zijn € 0,21 p.k 
Pre-shoot / locatie check  € 49,95 (optioneel)


________________________________________________________________________PAKKET ZILVER | 8 UUR | € 1095,00
1 fotograaf
Aakleden van de bruid, First Look moment ,Ceremonie, Fotoshoot, Receptie en begin diner (overzicht en details)

Laat ons het grootste deel van de dag vastleggen! Binnen de 8 uur kunnen wij de dag goed in beeld brengen, jullie mogen denken aan c.a. 600 foto's op high res, nabewerkt en op USB. We zetten de foto's zo snel mogelijk online zodat jullie direct kunnen beginnen met nagenieten van de dag! 

Overige info: 
Reiskosten zijn € 0,21 p.k 
Pre-shoot / locatie check  € 49,95 (optioneel)
Aanbevolen album bij deze reportage (niet inbegrepen): 
Konpoli Album 20 x 30 cm met 20 spreads voor € 275,00 ________________________________________________________________________PAKKET GOUD | 8 UUR | € 1595,00
2 fotografen*
Aakleden van de bruid en bruidegom, First Look moment, Ceremonie, Fotoshoot & Receptie
*de fotografen starten en eindigen samen

Met twee fotografen kunnen wij een hele dynamische reportage neerzetten! Zo kunnen we niet alleen ons beter  verdelen op de dag (bijvoorbeeld bij de voorbereidingen bij bruid en bruidegom) maar krijgen jullie uiteraard ook meer beelden! Bij deze reportage mogen jullie c.a. 800 tot 1000 beelden verwachten. Uiteraard allemaal op high res. 
Jullie krijgen een hoofdfotograaf en een second shooter aangewezen. Met jullie hoofdfotograaf bespreken jullie c.a. 2 weken voor de bruiloft de dag nogmaals door en doen jullie (optioneel) een locatie check of een extra gesprek. Ook zal zij zorgen dat jullie in contact komen met de second shooter (via een gesprek of per email) Overige info: 
Reiskosten zijn € 0,21 p.k (voor 1 auto) 
Pre-shoot / locatie check  € 49,95 (optioneel)
Aanbevolen album bij deze reportage (niet inbegrepen): 
Konpoli Album 30 x 30 cm met 20 spreads voor € 350,00

________________________________________________________________________PAKKET DIAMANT | 10 UUR | € 1795,00
2 fotografen*
Aakleden van de bruid en bruidegom, First Look moment, Ceremonie, Fotoshoot, Receptie, Diner & Openingsdans
*De fotografen starten en eindigen samen. Tijdens het diner vragen wij 30 min pauze en een artiestenmaaltijd. 

Wil je een hele complete reportage? Kies dan voor Pakket Diamant! Twee fotografen (een hoofdfotograaf en een second shooter) komen jullie dag vastleggen. Van beide fotografen krijgen jullie uiteraard de high res bestanden ; dit zullen 2 USB sticks zijn met meer dan 1000 foto's. Om jullie alvast een preview te kunnen geven, plaatsen wij binnen 48 uur na de bruiloft alvast de allermooiste beelden online! 
Jullie krijgen een hoofdfotograaf en een second shooter aangewezen. Met jullie hoofdfotograaf bespreken jullie c.a. 2 weken voor de bruiloft de dag nogmaals door en doen jullie (optioneel) een locatie check of een extra gesprek. Ook zal zij zorgen dat jullie in contact komen met de second shooter (via een gesprek of per email) 


Overige info: 
Reiskosten zijn € 0,21 p.k (voor 1 auto) 
Pre-shoot / locatie check  € 49,95 (optioneel)
Aanbevolen album bij deze reportage (niet inbegrepen): 
Konpoli Album 30 x 40 cm met 30 spreads voor € 450,00
________________________________________________________________________OFFERTE | REPORTAGE OP MAAT
1 of 2 fotografen
Hoeveel uur wil je een fotograaf inhuren?


Uiteraard heeft elke bruiloft zijn eigen planning. Bovenstaande pakketten zijn gebaseerd op onze ervaring, maar we luisteren graag naar jullie wensen! Laat ons weten hoe lang jullie een fotograaf nodig hebben en wat er in die tijd zal gebeuren. Zo kunnen wij een goede offerte maken voor jullie!

Overige info: 
Wil je ons voor minder dan 4 uur inhuren, laat dit dan even weten. 
In het hoogseizoen is deze mogelijkheid zeer beperkt (dit word gedaan door second shooters en die zijn dan niet altijd vrij) 

Wij gaan naar huis na de openingsdans.
 Uiteraard zorgen wij voor een paar mooie sfeerbeelden van jullie feest, maar na een lange dag met onze apparatuur te hebben gesleept zijn we niet in staat om nog een avond door te gaan. Mochten jullie toch iets langer een fotograaf nodig hebben op jullie feest, laat het ons dan weten. We kijken uiteraard wat we kunnen doen voor jullie. 
Back to Top